Aranan Genç Bulundu! Başkan Altay İle Görüştü

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ters dönen güzergah tabelasını uzun uğraşlar sonucu düzelten 17 yaşındaki liseli Yusuf Dağtaş ile bir araya geldi. Başkan Altay gence bisiklet hediye etti.
Aranan Genç Bulundu! Başkan Altay İle Görüştü
Kayıt Tarihi: 26.04.2024 22:44 - Son Güncelleme: 07.05.2024 13:56
YAZI
A

Yusuf Dağtaş isimli genç, Konya Otogar kavşağındaki düşen güzergah tabelasını fark ederek uzun uğraşlar sonucu düzeltmişti. Bu olay, bir vatandaş tarafından kayda alınarak sosyal medyada paylaşıldı ve büyük beğeni topladı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay, Yusuf'un bu örnek davranışını öğrendikten sonra onunla iletişime geçerek teşekkür etmek ve bir hediye vermek istedi. Yusuf'a bisiklet ve Konyaspor forması hediye eden Başkan Altay, her zaman şehirleri imar ederken, nesilleri de ihya etme gayretiyle çalıştıklarını anımsatarak, "Allah sayınızı artırsın" dedi.

Aselsan Konya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Yusuf Dağtaş ise, yaptığı iyiliği sadece görevi olarak gördüğünü ve karşılık beklemeden gerçekleştirdiğini ifade etti.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler