2.5 Milyarlık Vurgun Yaptı! Yurt Dışına Kaçma Hazırlığındayken Yakalandı

İzmir'deki tarihi vurgunda Ocakçı Holding sahibi Sedat Ocakçı ve eşi Adana'da yakalandı. Ocakçı'nın 2019 yılında TSK'dan ihraç edildiği de ortaya çıktı.
2.5 Milyarlık Vurgun Yaptı! Yurt Dışına Kaçma Hazırlığındayken Yakalandı
Kayıt Tarihi: 07.02.2024 22:48 - Son Güncelleme: 04.05.2024 15:08
YAZI
A

İzmir'de, yüksek faiz vaadiyle binlerce kişiden 2,5 milyar TL para topladığı belirtilen Ocakçı Holding'in sahibi iş insanı Sedat Ocakçı, eşi Seçilay Ocakçı ile birlikte yurt dışına kaçış hazırlığındayken Adana'da saklandıkları ikamette yakalandı. Sedat Ocakçı'nın 2019 yılında TSK'dan FETÖ üyeliği nedeniyle ihraç edilen üsteğmen olduğu da ortaya çıktı.



Yozgat'ta dron fabrikası kurma vaadiyle tanınan Ocakçı Holding ile ilgili operasyonun düğmesine basıldı. İzmir'de, yüksek faiz vaadiyle binlerce kişiden 2,5 milyar TL para topladığı belirtilen Ocakçı Holding'in sahibi iş insanı Sedat Ocakçı'nın da aralarında olduğu 30 kişi hakkında, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla gözaltı kararı verilmişti.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler