Abdullah Avcı'dan Uğurcan ve Konyaspor Açıklaması!

Konyaspor galibiyeti sonrası konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Konyaspor'un bulunduğu yerden çıkacağını düşündüğünü söylerken, tribünlerle gerginlik yaşayan Uğurcan Çakır sorusuna da cevap verdi.
Abdullah Avcı'dan Uğurcan ve Konyaspor Açıklaması!
Kayıt Tarihi: 04.04.2024 05:07 - Son Güncelleme: 28.04.2024 16:46
YAZI
A

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı, 3-1 kazandıkları Tümosan Konyaspor maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Konyaspor'un durumunu değerlendiren Avcı "Konyaspor hem şehir hem futbol kültürü olarak çok önemli bir durumda. Bugün belki bulunduğu durum kadro ve oyun kalitesini yansıtmıyor ama buradan sağlıklı şekilde çıkarlar diye düşünüyorum." dedi.

Konyaspor tribünleriyle gerginlik yaşayan Uğurcan Çakır ile ilgili sorulan soruya da cevap veren Abdullah Avcı, "Uğurcan Çakır Türk Milli Takımı’nın kalecisidir. Uğurcan’ın yaptığı yanlış varsa kendisiyle konuşurum. Ama her yerde Milli Takım kalecisi de bu durumlarla karşılaşıyorsa bu sağlıklı değildir. Tribünün de sorumluluğu var, Uğurcan’ın da, benim de." ifadelerini kullandı.

Oyunu konuşursak daha iyi olur diyen Avcı, "Bu oyunu senelerdir konuşamıyoruz. Gelişemiyoruz. Tribünler niye boş? Zeminler niye bozuk? Takvim niye böyle? Bunları konuşmayacak mıyız? Biz işin bu tarafına bakmalıyız. Ben bu oyunu her zaman geliştirmenin içinde oldum. Bundan sonra da olmaya devam edeceğim." dedi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler