Akşehir'deki Uyuşturucu Denetimlerinde 3 Kişi Yakalandı

Konya'nın Akşehir ilçesinde şüphe üzerine durdurulan bir otomobilde ve üst araması yapılan bir kişinin üzerinde uyuşturucu bulundu. 3 kişi gözaltına alındı.
Akşehir'deki Uyuşturucu Denetimlerinde 3 Kişi Yakalandı
Kayıt Tarihi: 05.02.2024 14:55 - Son Güncelleme: 25.04.2024 08:45
YAZI
A

Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, D-300 karayolunda gerçekleştirdikleri uygulama noktasında dikkat çeken bir aracı durdurdu.

Araçtaki M.A. ve H.B. isimli şahısların daha önce uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı işlem gördükleri tespit edildi. Bunun üzerine ekipler, araçta ve şahısların üzerinde arama yaptı. Yapılan aramada, kağıda emdirilmiş sentetik uyuşturucu ele geçirildi ve iki şüpheli gözaltına alındı.



Yeni Mahalle'de ise devriye gezen narkotik ekipleri, S.K. adlı bir kişinin kaçmaya çalıştığını fark edince yakalayarak üst araması yaptı. Üzerinde kağıda emdirilmiş sentetik uyuşturucu bulunan şüpheli gözaltına alındı.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler