Anadolu İnternet Medyası Derneği Kuruldu

Türkiye’nin sesi olmayı hedefleyen Anadolu İnternet Medyası Derneği kuruldu.
Anadolu İnternet Medyası Derneği Kuruldu
Kayıt Tarihi: 21.07.2014 11:54 - Son Güncelleme: 25.04.2024 09:08
YAZI
A
Türkiye’nin sesi olmayı hedefleyen Anadolu İnternet Medyası Derneği kuruldu.

Ülkenin dört bir yanından üyelerin gücü ve işbirliğiyle çalışmalarını sürdürecek derneğin ilk genel kurulu yapıldı. Göreve yeni seçilen yönetim ilk olarak görev dağılımı yaptı. Yapılan görev dağılımına göre başkanlığa seçilen Mustafa Korkmaz, Anadolu İnternet Medyası Derneği’ne duyulan ilgiden oldukça memnun olduklarını belirterek, “Dernek sayesinde sosyal medyaya yaptığımız katkılara farklı bir yön eklenmiş oldu. Üyelerimizin gücü ve işbirliği ile sosyal medyanın sesini tüm Türkiye’ye daha hızlı ve etkili ulaştırabileceğiz” dedi.

Mustafa Korkmaz, dernek tarafından yürütülecek çalışmalarla, sosyal medyadaki gelişimin ve değişimin ilgili tüm kesimler tarafından daha iyi fark edileceğini ifade ederek, “Derneğimizin çalışmalarını yürütürken atak ve çok yönlü projelerle destekleyeceğiz. Böylece hizmetlerin genişletilmesini, sorunların tüm kesimlerin görüşleri ile çözümlenmesini ve gelişen teknolojiye uyumlu yeni yapılar oluşmasını sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

Korkmaz, kamu diplomasisi ve iç-dış tanıtım konularında sosyal medyanın önemli bir güç olduğundan hareketle bu işe gönül veren yayın kuruluşlarıyla bağlarını kuvvetlendirme gayreti içerisinde olacaklarını dile getirdi.

Derneğin belirlenen hedeflere başarıyla ulaşmasında kurumlar arası işbirliğinin önemine de değinen Korkmaz, gösterdikleri ilgiden dolayı üyelere ve basın mensuplarına teşekkür etti.
ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler