Antalya'da Köpekler Bir Kadını Parçaladı!

Türkiye'nin çözülemeyen sorunu başıboş köpekler terör estirmeye devam ediyor. Kan donduran son olay Antalya'nın Akseki ilçesinde meydana geldi. Üç çoban köpeğinin saldırısına uğrayan Havva Özen (85), yaşamını yitirdi.
Antalya'da Köpekler Bir Kadını Parçaladı!
Kayıt Tarihi: 05.04.2024 22:54 - Son Güncelleme: 29.04.2024 21:13
YAZI
A
Türkiye'nin çözülemeyen sorunu başıboş köpekler terör estirmeye devam ediyor. Başıboş köpek saldırılarına her gün bir yenisi eklenirken acı haber bu sefer Antalya'nın Akseki ilçesinden geldi.

Köpekler Hayattan Kopardı

Korkunç olay, sabah saatlerinde Akseki'nin Karakışla Mahallesi'nde meydana geldi. Muhtar adayı Nevzat Özen'in annesi Havva Özen, evinin önünde 3 çoban köpeğinin saldırısına uğradı.

Özen'in vücudunda birçok yeri ısıran köpekler, olayı görüp gelenler tarafından kovalanıp, uzaklaştırıldı. Durumun bildirilmesiyle gelen sağlık ekipleri, kadının yaşamını yitirdiğini belirledi. Özen'in cenazesi, otopsi için Antalya'ya gönderildi. Jandarma, köpeklerin sahibinin belirlenmesi için çalışma başlattı.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler