Atiker Konyaspor Kasımpaşa-Maç Sonucu

Spor Toto Süper Lig 10. hafta maçında Atiker Konyaspor, Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti. Paşa, ligde 4 maç sonra yenildi.
Atiker Konyaspor Kasımpaşa-Maç Sonucu
Kayıt Tarihi: 06.11.2016 18:44 - Son Güncelleme: 18.05.2024 19:46
YAZI
A
 Spor Toto Süper Lig 10. hafta maçında son dönemde çıkışa geçen Kasımpaşa, Atiker Konyaspor'a konuk oldu. Ev sahibi, 32'de Ömer Ali Şahiner ve 39'da Bajic'in golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde bitirdi. 64'te Adem Büyük farkı bire indirdi. Maçta başka gol olmayınca Konyaspor, sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Bu sonuçla Konyaspor puanını 13'e yükselterek 6. sıraya çıktı. Ligde 4 maç sonra mağlup olan Kasımpaşa ise 11 puanla 11. sırada yer buldu.



ATİKER KONYASPOR: 2 - KASIMPAŞA: 1
STAT: Konya Büyükşehir Belediye
HAKEMLER: Arda Kardeşler, Kemal Yılmaz, Serkan Ok
ATİKER KONYASPOR: Serkan Kırıntılı, Skubic, Jonsson (Dk. 11 Ali Turan), Vukovic (Dk. 87 Abdülkerim Bardakçı), Douglas, Ali Çamdalı, Volkan Fındıklı, Hadziahmetovic, Ömer Ali Şahiner, Halil İbrahim Sönmez (Dk. 75 Milosevic), Bajic
KASIMPAŞA: Ramazan Köse, Popov, Veysel Sarı, Titi, Veigneau, Abdullah Durak (Dk. 84 Bozhikov), Pavelka, Eduok (Dk. 63 Ahmed İldiz), Adem Büyük, Castro, Batuhan Altıntaş (Dk. 46 Turgut Doğan Şahin)
GOLLER: Dk. 32 Ömer Ali Şahiner, Dk. 39 Bajic (Atiker Konyaspor), Dk. 64 Adem Büyük (Kasımpaşa)
SARI KARTLAR: Dk. 4 Adem Büyük, Dk. 39 Titi, Dk. 58 Turgut Doğan Şahin (Kasımpaşa), Dk. 34 Ali Turan (Atiker Konyaspor)

ATİKER KONYASPOR DÜŞÜŞTE
Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde geçen sezonu 3. sırada tamamlayarak önemli bir başarıya imza atan Atiker Konyaspor'un son 3 lig maçında galibiyeti bulunmuyor. Süper Lig'in ilk 6 haftasında sadece bir kez mağlup olan yeşil-beyazlılar, son 3 hafta da ise zorlu fikstürden istediği sonuçlarla ayrılamadı. Son üç karşılaşmada lider Medipol Başakşehir ve zorlu Bursaspor deplasmanlarına giden Konya temsilcisi, iç sahada ise çıkış arayan Fenerbahçe'yi konuk etti. Bu karşılaşmalarda sadece liderden 1 puan alabilen Atiker Konyaspor, son iki maçında ise rakiplerine mağlup olmaktan kurtulamadı.

KASIMPAŞA'DA 5 EKSİK
Atiker Konyaspor deplasmanında yarın zorlu bir mücadeleye çıkacak Kasımpaşa'da karşılaşma öncesinde önemli eksikler dikkati çekiyor. Takımın en çok forma giyen 3 isminden biri olan Kenneth Otigba'nın sarı kart cezalısı durumunda olduğu haftada, lacivert-beyazlıların 4 de sakat oyuncusu bulunuyor.

Lacivert-beyazlılarda, uzun süredir takımlarında forma giyemeyen Franck Etoundi, Fode Koita ve Loret Sadiku'nun yanı sıra düzenli olarak ilk 11'de yer alan Tunay Torun'un da sakatlığı dolayısıyla Atiker Konyaspor'a karşı oynaması beklenmiyor. İstanbul temsilcisinde zorlu Konya deplasmanı öncesinde 2 oyuncu ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Takım kaptanı Adem Büyük ile David Pavelka, Atiker Konyaspor karşısında sarı kart görmeleri durumunda ligin 11. haftasında Kardemir Karabükspor ile oynanacak karşılaşmada takımlarını yalnız bırakacak.

ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler