Avcı Takımını Konyaspor'a Motive Etmeye Çalışıyor!

Süper Lig'de 3. sıra için mücadele eden Trabzonspor, Konyaspor maçı öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Fenerbahçe maçının moral bozukluğu devam eden Trabzonspor'da Abdullah Avcı, oyuncularını Konyaspor maçına motive etmeye çalışıyor.
Avcı Takımını Konyaspor'a Motive Etmeye Çalışıyor!
Kayıt Tarihi: 28.03.2024 04:55 - Son Güncelleme: 27.04.2024 10:02
YAZI
A

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, öğrencilerini kalan maçlara tamamen odaklanmaları konusunda motive etmeye çalışıyor. Son Fenerbahçe maçındaki olumsuzlukları geride bırakarak yeni bir başlangıç yapmanın önemine vurgu yapan Avcı, oyuncularından kalan maçlarda en iyi sonuçları alarak hedeflerine ulaşmalarını istedi.

Avcı'nın oyuncularını, "Ligde 8 maçımız kaldı ve Ziraat Türkiye Kupası hedefimiz de önümüzde. Tamamen bu maçlara konsantre olmalıyız. Konyaspor maçıyla birlikte yeni bir galibiyet serisi yakalamak motivasyon açısından çok önemli" şeklinde motive ettiği öğrenildi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler