Bakan Fidan: Ramazan Öncesi Ateşkes Arzusundayız

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Ramazan ayından önce ateşkese ulaşılması için çok ciddi bir arzu ve çaba var. Açlığın kol gezdiği Gazze'ye insani yardımların ulaşması elzemdir" dedi.
Bakan Fidan: Ramazan Öncesi Ateşkes Arzusundayız
Kayıt Tarihi: 03.03.2024 20:06 - Son Güncelleme: 27.04.2024 18:51
YAZI
A

Antalya'da konuşan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Gazze'de açlığın ve hastalığın kol gezdiğini, insani yardımların ulaştırılması için neler yapılabileceğinin, hangi tedbirlerin gündeme getirilebileceğinin ifade edildiğini belirtti.

Fidan, şunları söyledi:

"Bazı bakan arkadaşlarımla yaptığım görüşmelerde artık uluslararası toplumun yerleşik ifade edilen şu andaki uygulamaları bir kenara bırakıp (Gazze konusunda) tek taraflı adım atılması gerektiğine inanan arkadaşlarımız var. Bizler de artık bu görüşleri destekliyoruz çünkü yani birilerinin iznini bekleyerek Gazze’ye yardım ulaştırmak, artık 2 milyondan fazla insanın yavaş ve sessiz ölümüne ortak olmak manasına geliyor."

"Ramazan Öncesi Ateşkes Arzumuz"

Fidan, "Ramazan ayından önce ateşkese ulaşılması için çok ciddi bir arzu ve çaba var. Açlığın kol gezdiği Gazze'ye insani yardımların ulaşması elzemdir" dedi

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler