Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na Sert Tepki

Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Türkiye IŞİD'e destek veriyor" iddiasına ateş püstürdü.
Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na Sert Tepki
Kayıt Tarihi: 10.10.2014 08:14 - Son Güncelleme: 09.05.2024 17:50
YAZI
A
 Başbakan Davutoğlu, Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker'i ziyaretinin ardından açıklama yaptı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Türkiye IŞİD'i destekliyor açıklamasına sert çıkan Davutoğlu, "Vandalizme gerekçe gibi gösterilen, bahane gibi gösterilen IŞİD'e yardım edildiği tezini tekrarlıyor. Açık söylüyorum; Kılıçdaroğlu'nun yaptığı sorumsuzluktur" dedi. 

Davutoğlu, Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker'in sağlık durumu hakkında şu bilgileri verdi: "Atalay Bey'in şu anki durumu gayet iyi. Doktorlarımızdan bilgi aldık, şuuru yerinde, şu anda kısmi ve sınırlı bir müdahalede bulunuluyor kendisine. Kapsamlı bir operasyon ihtiyacı olmadığını doktorlar bize söyledi. Ancak ilk müdahalede son derece başarılı olduğu için yara yerinin temizlenmesi yönünde bir müdahalede şu anda."

Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarını sorumsuzluk olarak nitelendiren Ahmet Davutoğlu, şöyle konuştu:

ELİNDE BELGE OLAN ORTAYA KOYSUN

Gerçekten Kılıçdaroğlu'nu anlamak mümkün değil. Dün yaptığı açıklamada bir taraftan sukünet telkininde bulunuyor, diğer taraftan açıkça hükümetimizi suçlayarak, bu vandalizme gerekçe gibi gösterilen, bahane gibi gösterilen IŞİD'e yardım edildiği tezini tekrarlıyor. Açık söylüyorum; Kılıçdaroğlu'nun yaptığı sorumsuzluktur. 

ÜLKEMİZE KARŞI TUZAK KURULUYOR

Kitleler, 'Türkiye IŞİD'e destek oluyor' teziyle provoke edilirken, ülkemize karşı açık bir tuzak kurulurken, Kılıçdaroğlu'nun bu tezi tekrar etmesi, en hafif tabiriyle sorumsuzluktur ve tarihe geçecek açıkçası bu kritik dönemde yapılan bir ihanettir. Hiç kimse Türkiye'nin IŞİD'e yardım ettiği tezini ispat edemez. 
Kılıçdaroğlu IŞİD'e yardımı ispatlayamıyorsa sussun. 
ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler