Fenerbahçe Maçında Olay Tehdit! ''Buradan Çıkamazsın''

Fenerbahçe-Pendikspor maçının ilk yarısına Mert Hakan Yandaş'ın hakemi tehdit etmesi damga vurdu. Geçmişte de birçok maçta futbolundan çok hareketleriyle gündeme gelen Mert Hakan Yandaş, hekem Kadir Sağlam'a, ''Hocam dikkatli ol, buradan çıkamazsın'' dedi.
Fenerbahçe Maçında Olay Tehdit! ''Buradan Çıkamazsın''
Kayıt Tarihi: 10.03.2024 22:04 - Son Güncelleme: 29.04.2024 23:55
YAZI
A
Fenerbahçe'nin Pendikspor'u ağırladığı karşılaşmanın ilk yarısına Mert Hakan Yandaş damga vurdu.

Pendikspor'da futbolcular, 45+3. dakikada sakatlık olduğu gerekçesiyle topu taca attı. Tacı kullanan Fenerbahçe, ilk önce topu geri vermedi. Taraftarın alkışladığı durum sonrası Edin Dzeko, kendisine gelen topu yeniden Pendiksporlu futbolculara verdi.

Edin Dzeko'nun topu geri vermesine sert tepki gösteren Mert Hakan Yandaş, Boşnak futbolcu ile tartıştı. Edin Dzeko'nun da karşılık vermesiyle ortam bir anda gerildi. Fenerbahçe'nin iki kaptanı arasında saha ortasında yaşanan sert tartışma sonrası oyun kaldığı yerden devam etti.

"Buradan Sağ Çıkamazsın"

Mert Hakan Yandaş'ın maçın hakemi Kadir Sağlam ile olan konuşması da çok dikkat çekti. Mert Hakan Yandaş, Kadir Sağlam ile olan konuşmasında, '' Hocam dikkatli ol, buradan çıkamazsın'' dedi.

Yandaş'ın sözleri kameralara yansırken sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi.

Hakem Pendikspor'a 3 Kırmızı Kart Verdi

Pendikspor'da Welinton 71. dakikada, Arnaud Lusamba ise 90+1. dakikada kırmızı kartla oyundan atıldı. 90+6'da Fenerbahçe'nin 3. golünün ardından itirazlarda bulunan Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez de kırmızı kart gördü.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler