Bir Aday Kavgası Haberi de CHP'den! İlçe Yönetimi İstifa Etti

Yerel seçim için aday belirleme süresinin sonuna gelinirken, CHP'den istifa haberi geldi. Kulu ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kollarıyla birlikte istifa etti.
Bir Aday Kavgası Haberi de CHP'den! İlçe Yönetimi İstifa Etti
Kayıt Tarihi: 13.02.2024 22:46 - Son Güncelleme: 26.04.2024 06:24
YAZI
A

CHP, Konya'nın bazı ilçelerinde henüz adaylarını açıklayamadı. Kulu İlçe Teşkilatı henüz ismi açıklanmayan bir aday konusunda fikir birliğine vardı. Ancak söz konusu isim Konya İl yönetimine takıldı. Gelişme üzerine Ersel Çorum Başkanlığındaki CHP Kulu ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kollarıyla birlikte istifa etti.

İstifa açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

"Biz yönetim kurulu olarak Kulumuzda ilk olacak bir kadın aday belirledik. Kulu'da kendini CHP'li zanneden, geçmişte partiyi satan bazı şahıslar Konya İl yönetimini arayarak adayımızı kötülediler. Bu süreçte Konya İl başkanlığı adayımızı kabul etmedi. Bu nedenden Kulu İlçe Başkanlığı'ndan, ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları olarak istifamızı verdik."

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler