Bir Aile Daha Evladına Kavuştu

HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde eylem bir anne daha, ikna çalışmaları sonucu terör örgütünden kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan kızına kavuştu.
Bir Aile Daha Evladına Kavuştu
Kayıt Tarihi: 24.01.2024 22:26 - Son Güncelleme: 27.04.2024 13:21
YAZI
A

Diyarbakır'da evlat nöbeti tutan annelerin kararlı duruşu, sonuçlarını vermeye devam ediyor. Diyarbakır'da 11 yıl önce kandırılarak dağa götürülen Zülfiye Coşkun’un ailesine kavuşması için çalışma yürüttü.

Kavuşma Gerçekleşti

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ve İstihbarat Komutanlığı İkna Süreci Uzmanlarınca (İSU) yapılan müşterek ikna çalışmaları neticesinde Zülfiye Coşkun, 23 Ocak’ta Şırnak’ta güvenlik güçlerine teslim oldu.

Zülfiye Coşkun, merkez Sur ilçesindeki tarihi İçkale'de düzenlenen buluşmada ailesine kavuşmanın sevincini yaşadı.



Çocuklarını Terörün Pençesinden Kurtaran Aile Sayısı 49 Oldu

Diyarbakır annelerinin başlattığı evlat nöbetine 373. aile olarak katılan Hayriye Coşkun ile kızın amcası ve kardeşleri, yıllar sonra kavuştukları Zülfiye'ye sarılıp gözyaşı döktü.

11 yıl sonra evlatları ile yeniden buluşan Coşkun Ailesi, çok mutlu olduklarını belirterek, güvenlik güçlerine ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

Coşkun Ailesi'nin evlatlarına kavuşmasıyla oturma eylemi yaparak çocuklarını terörün pençesinden kurtaran aile sayısı 49’a yükseldi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler