Bir Suç Örgütü Daha Çökertildi! Konya'da Çok Sayıda Gözaltı Var

Bir Suç Örgütü Daha Çökertildi! Konya'da Çok Sayıda Gözaltı Var
Kayıt Tarihi: 13.02.2024 09:16 - Son Güncelleme: 06.05.2024 20:15
YAZI
A

Konya'da Bülent Şimşek'in liderliğini yaptığı suç örgütüne yönelik geniş çaplı operasyon düzenlendi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklamalarına göre, 7 ilde eş zamanlı olarak "Kafes-39" operasyonu gerçekleştirildi. İstanbul'da BUDAKLAR Organize Suç örgütü, Antalya'da Soner TAYYAR, Kocaeli'de Uğur ÖZGEN, Samsun'da Sadi YILDIRIM, Bilecik'te Melik KORKUT, Kars'ta Mürsel ÖZAĞDAŞ ve Konya'da Bülent ŞİMŞEK'in liderliğindeki 7 Organize Suç Örgütü hedef alındı ve başarılı bir şekilde çökertildi.

Operasyonlar neticesinde 117 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı'nın koordinasyonunda gerçekleştirilen operasyonlarda, suç örgütlerinin Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak, Nitelikli Yağma, Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti, Kasten Yaralama, Ölümle Tehdit, Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması, Tefecilik, Çek ve Senet Tahsilatı, Şantaj, Fuhuşa Teşvik, Silah ve Mühimmat Kaçakçılığı suçlaını işlediği tespit edildi.

Operasyonlar sırasında 30 ruhsatsız tabanca, 20 tüfek ve çok sayıda senet ile para ele geçirildi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler