Büyük Organizasyon Konya'da Başladı

Genç MÜSİAD tarafından organize edilen Young Business Academy ünlü isimleri konuk ediyor.
Büyük Organizasyon Konya'da Başladı
Kayıt Tarihi: 23.12.2023 15:18 - Son Güncelleme: 09.05.2024 09:04
YAZI
A

2 bine yakın üniversite öğrencisi ve genç iş insanının katılacağı Young Business Academy Genç MÜSİAD Konya tarafından organize ediliyor. Organizasyonla, üniversite öğrencilerinin etki odaklı yetkinliklerinin gelişmesine, toplumda fark yaratan bireyler olmalarına katkı sağlamak hedefleniyor. Program 23-24 Aralık tarihlerinde Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştiriliyor.



Murat Yalçıntaş Tecrübelerini Anlattı

Genç MÜSİAD Konya'nın düzenlediği Young Business Academy organizasyonuna katılan iş insanlarından BMC CEO'su Murat Yalçıntaş, başarının herkes için farklı olduğunu belirterek gençlere önerilerde bulundu.

Fransız Erkek Lisesinde Fransızca öğrendiği zaman nasıl bir etki altında kaldığını belirten Yalçıntaş, "Eğer bir dili iyi öğrenirseniz, sadece o dille konuşmayı, temas kurmayı ve iletişim kurmayı öğrenmiş olmuyorsunuz. Aynı zamanda bambaşka bir kültürü öğrenmiş oluyorsunuz. O kültürü anlıyorsunuz. O kültürdeki insanların nasıl düşündüklerini, nasıl davrandıklarını anlıyorsunuz. Hakikaten eskilerin de dediği gibi, bir dil bir insan, iki dil iki insan." ifadelerini kullandı.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler