Çanakkale'de Deprem! Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul ve çevre illerde hissedildi. Bursa'nın Nilüfer ilçesinde bir kişi hayatını kaybetti.
Çanakkale'de Deprem! Bir Kişi Hayatını Kaybetti
Kayıt Tarihi: 04.03.2024 22:09 - Son Güncelleme: 28.04.2024 01:34
YAZI
A
Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Yenice ilçesi olan 4,9 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Depremin, 10 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi. Depremin çevre illerde de hissedildiği bildirildi.

Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Sağlık Bakanı Koca Fahrettin Koca sosyal medyadan yaptığı açıklamada Bursa’nın Nilüfer ilçesinde bir kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.

Bakan Koca açıklamasında şunları ifade etti: "Bu akşam Çanakkale Yenice’de meydana gelen; Çanakkale yanı sıra Balıkesir ve İstanbul’da da hissedilen 4.9 büyüklüğündeki depremde, Bursa’nın Nilüfer ilçesindeki bir vatandaşımız, korku sebebiyle ikinci kattan atlayarak ağır yaralanmış; ambulansla kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum. Allah hepimizi afetlerden korusun."

Bakan Yerlikaya: Saha Taramaları Başladı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, depremle ilgili, "Çanakkale Yenice’de 4,9 büyüklüğünde meydana gelen depremde AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başlamıştır. Çevre illerden de deprem hissedilmiştir. An itibari ile olumsuz bir durum yoktur. Gelişmeleri takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun." açıklamasını yaptı


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler