“Ciddi hatalar yapmaz“

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Suriye konusunda uygulanan politikaların yanlış olduğu her geçen gün netleşiyor. Geldiğimiz süreç, önümüzdeki dönem Türkiye’nin daha zor sorunlarla karşı karşıya kalacağını gösteriyor" dedi.
“Ciddi hatalar yapmaz“
Kayıt Tarihi: 25.07.2012 20:23 - Son Güncelleme: 10.04.2024 12:24
YAZI
A
 CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Yenimahalle Belediyesi’nin düzenlediği iftar yemeğine katıldı. İftar çadırına gelişinde Kılıçdaroğlu, "Kaynak yapmayalım, biz de sıraya girelim" diyerek espri yaptı ve vatandaşla birlikte sıraya girdi. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile birlikte iftar çadırında orucunu açan Kılıçdaroğlu, ardından vatandaşla sohbet etti.

İftar sonrası gazetecilerin sorularını cevaplayan Kılıçdaroğlu, Suriye'yle yaşanan gerginliğin ardından gümrükkapılarına getirilen sınırlamaya ilişkin, "Suriye konusunda uygulanan politikaların yanlış olduğu her geçen gün netleşiyor. Sayın Başbakan ve Sayın Dışişleri Bakanı sürekli toplantı halindeler. Umuyorum Türkiye bu süreçte ciddi hatalar yapmaz" dedi. Barış vurgusu yapan Kılıçdaroğlu, "Kendi ülkemizde, kendi komşularımızla barış içinde, huzur içinde yaşamak istiyoruz. Ama geldiğimiz süreç, önümüzdeki dönem Türkiye’nin daha zor sorunlarla karşı karşıya kalacağını gösteriyor" ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler