Davutoğlu'ndan Islık Eleştirilerine Cevap-VİDEO

Başbakan Davutoğlu, Konya'da oynanan Türkiye İzlanda maçındaki ıslık eleştirilerine tepki göstererek Biz Konyalılar biliriz, hoşgörüyü de biliriz, hesap sormayı da biliriz. Konya'ya imalı hakaret edenlerin haddini bildirmeyi de biliriz.". dedi.
Davutoğlu'ndan Islık Eleştirilerine Cevap-VİDEO
Kayıt Tarihi: 17.10.2015 06:41 - Son Güncelleme: 08.05.2024 23:42
YAZI
A
 Başbakan Davutoğlu, TRT'de katıldığı programda, Konya'daki Türkiye-İzlanda maçında yaşanan ıslık eleştirilerine cevap verdi. Biz Konyalılar biliriz, hoşgörüyü de biliriz, hesap sormayı da biliriz. Konya'ya imalı hakaret edenlerin haddini bildirmeyi de biliriz.". dedi.

Başbakan Davutoğlu: "Ben bir Konyalı olarak şimdi burada söyleyeyim, biraz da Konya'yı da ima ederek, nasıl ıslıklama... Sanki bunlar Ankara'da vefat eden vatandaşlarımızı ıslıklamış gibi. Açıklama yaptık Konya'nın son derece disiplinli 'Nalçacılılar' denilen bir taraftar grubu da vardır. Islıklama kesinlikle saygı duruşuyla ilgili değil, küçük bir grup ve hangi partiye yakın olduğunu da zikretmeden söyleyeyim ama küçük bir grup slogan atmaya başlayınca o slogan atanları bastırmak için stadyumlarda genellikle uygulanan bir yöntemle yapılan bir şey. Bunu da Konyaspor taraftarları açıkladılar. 'Konya Hazreti Mevlana'nın hoşgörü yerinde bu olur muymuş' diye Sayın Kılıçdaroğlu açıklama yaptı. Biz Konyalılar, hoşgörüyü de biliriz, hesap sormayı da biliriz. Konya'ya imalı hakaret edenlerin haddini bildirmeyi de biliriz." diye konuştu.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ


ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler