Doğanhisar'a İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Doğanhisar'a kazandırılacak İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisinin temeli atıldı. Proje ile çevresel kirliliğin önüne geçilmesi hedeflenirken, tesisin maliyeti 62 milyon TL.
Doğanhisar'a İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi
Kayıt Tarihi: 20.03.2024 23:01 - Son Güncelleme: 27.04.2024 15:01
YAZI
A

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Doğanhisar'a kazandırılacak İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisinin temeli atıldı.

Programda konuşan KOSKİ Genel Müdürü Ahmet Demir, altyapı bakımından Konya şehir merkezinde ne varsa Doğanhisar'a da taşıdıklarını ifade ederek, "Bu tür projeler hem iklim değişikliği hem de Türkiye Yüzyılı’na uygun olan projeler. Çevresel kirliliğin önüne geçmiş olacağız" dedi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Uzbaş ise, Doğanhisar İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisinin, ilçe merkezi ile Yenice ve Çınaroba mahallelerinden kaynaklanan atık suların arıtılmasında hizmet vereceğini belirterek, güncel bedelle 62 milyon lira maliyetle hayata geçirilecek tesisin hayırlı olmasını diledi.



Konuşmaların ardından Doğanhisar'a kazandırılacak İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisinin temeli dualarla atıldı.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler