Erdoğan Bekletilince Kızdı

Erdoğan, Londra’da eşi Emine hanım ve kızı Sümeyye ile birlikte Periler’in Angola maçını izledi. Maç sonrası Başbakan salondan çıkmak isterken 5 dakika kapıda bekletildi. İşgüzar görevliye kızan Erdoğan, “Sen ne terbiyesiz adammışsın” diye çıkıştı
Erdoğan Bekletilince Kızdı
Kayıt Tarihi: 29.07.2012 18:51 - Son Güncelleme: 28.04.2024 14:32
YAZI
A


Olympic Basketball Arena’daki maç sonrası Başbakan Erdoğan ayrılırken işgüzar bir İngiliz görevli kriz çıkardı. VIP tribününden TRT’nin röportaj isteği üzerine arka taraftaki koridor kapısından mikson’a geçmek isteyen Erdoğan ve beraberindeki heyete “Hayır geçemezsiniz, burayı sadece sporcular kullanabilir” denildi.


Erdoğan sükunetini koruyup krizin aşılmasını beklerken, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın da yer aldığı beraberindeki heyet İngiliz görevliye sert tepki gösterdi. Bu sırada korumaların da müdahalasiyle kargaşa çıktı. Yaklaşık 5 dakika yaşanan “kapı krizi” Türk yetkililerin diğer görevlilerden yardım istemesinin ardından çözüldü.

Diğer yetkililer gelince, pişkin güvenlikçi geri adım attı. Sabrı taşan Başbakan Erdoğan da artık dayanamadı ve “Buyrun geçin” dendikten sonra ellerini açıp görevlinin yüzüne bakarak iki kez Türkçe “Sen ne terbiyesiz adammışsın” diyerek tepkisini dile getirdi.

haberturk

ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler