Ereğli Belediye Başkanının Açıklamaları Tepki Çekti

Hüseyin Oprukçu'nun AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığı'nı ziyareti sırasında kullandığı "Cumhur ittifakına iman edercesine inanan insanlar olduk" ifadeleri vatandaşların tepkisini çekti.
Ereğli Belediye Başkanının Açıklamaları Tepki Çekti
Kayıt Tarihi: 13.01.2024 22:17 - Son Güncelleme: 27.04.2024 18:49
YAZI
A

Ereğlili vatandaşlar ayarı kaçan ifadeleri nedeniyle Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu'ya tepkili.

Cumhur İttifakı ve MHP'nin Ereğli'de yeniden adayı olan mevcut Başkan Hüseyin Oprukçu, AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyaretinde birlik beraberlik mesajları veren Oprukçu, "Ereğli'de fitne fesadın önünü kesmemiz lazım. Yarına taşırsak yük olur. Ereğli'de o kadar yük var ki..." şeklinde konuştu.

Oprukçu'nun konuşmasının devamında sarf ettiği sözler ise tepki çekti. Oprukçu, "Biz milliyetçiler olarak, ülkücüler olarak, Cumhur İttifakına iman edercesine inanan insanlar olarak, riyazsız olarak yaşadık..." ifadelerini kullandı.

Vatandaşlar ise, "Dinimize göre iman Allah'tan gelen emir ve yasakların doğru olduğunu kabul edip, gönülden inanmaktır. Biz başka bir şeye iman etmiyoruz." diyerek Oprukçu'ya tepki gösterdi.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler