Ereğli'de Suça geçit Yok! 9 Kişi Yakalandı

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü, suçla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Gerçekleştirilen son operasyonlarda, çeşitli suçlardan aranan 9 kişi yakalandı, 6 kişiye kumar cezası kesildi.
Ereğli'de Suça geçit Yok! 9 Kişi Yakalandı
Kayıt Tarihi: 30.01.2024 14:35 - Son Güncelleme: 26.04.2024 05:54
YAZI
A

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü, suçla mücadele konusunda çalışmalarını etkin bir şekilde sürdürüyor. Gerçekleştirilen son operasyonlarda, çeşitli suçlardan aranan 9 kişi yakalandı.



Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan veya kullanan şahıslara yönelik operasyonlar düzenledi. Bu operasyonlarda, 9 şüpheli gözaltına alındı ve yapılan aramalarda 2 ruhsatsız tabanca, 1 pompalı av tüfeği, 98 uyuşturucu hap, esrar ve metamfetamin maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler adli mercilere sevk edildi.



Ayrıca, Ereğli Asayiş Büro Amirliği ekipleri kıraathanelerde kumar oynayan 6 şahsı tespit etti ve bu kişilere toplamda 38.550 TL idari para cezası uyguladı. Kumar oynatan iş yeri sahipleri ile kumar oynayan şahıslar hakkında adli işlem başlatıldı.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler