Eylül Öztürk Türk Polisinden Yardım İstedi

Tutuklanan Dilan Polat’ın “Şampiyonlar Ligi” diyerek paylaştığı fotoğrafta yer alan fenomen Eylül Öztürk, eşinin ölüm tehdidi aldığını öne sürdü. Öztürk’ün sosyal medya hesabından paylaştığı e-postalarda, “Son şansın kardeşim. Cezan 200 bin dolar oldu.” ifadesi yer alıyor. ABD’de yaşayan Öztürk, suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.
Eylül Öztürk Türk Polisinden Yardım İstedi
Kayıt Tarihi: 23.12.2023 13:26 - Son Güncelleme: 29.04.2024 14:39
YAZI
A

Eylül Öztürk, eşi Barış Kenan Özkan’ın ölüm tehdidi aldığını öne sürdü. Eşine gelen e-postalardan alındığını iddia ettiği ekran görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan Öztürk, “Uzun zamandır eşime gelen mailleri tesadüfen gördüm ve gerçekten çok ciddi sıkıntı yaşadık.” diye yazdı.
 
Eylül Öztürk’ün paylaştığı ekran görüntülerinde, tehdit e-postasını atan kişinin, “Son şansın kardeşim. Cezan 200 bin dolar oldu.” ifadesini kullandığı görülüyor. Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren Öztürk’e gelen e-postada, “Bak uyuşturucu işlerine de başlıyorsunuz yavaş yavaş. Senin depoda da çıkar mı acaba bir şeyler? Kenan kardeş sizden parça parça koparacağız hayatınızı.” ifadesi yer alıyor.
 
Eylül Öztürk, eşine gelen tehdit e-postalardan birinde ise anne, baba ve akrabalarının telefon numaralarının yer aldığını yazdı.
ABD’de yaşayan Öztürk, avukatları aracılığıyla  Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.


 
Ne Olmuştu?

Fenomen Eylül Öztürk, Dilan Polat’ın “Şampiyonlar Ligi” notuyla paylaştığı fotoğraftaki isimlerden biri. Polat ailesinin tutuklanmasının ardından derinleştirilen soruşturmada, “Şampiyonlar Ligi” notuyla paylaşılan fotoğrafta yer alan isimlere ait 12 şirkete el konulmuştu. ABD’de yaşadığı bilinen Öztürk, bu gelişmenin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, aylık gelirini açıklamıştı.
 
Parayla Sınanıyorum

Eylül ayı kazancının1 milyon TL'ye ulaştığını belirten Öztürk, “Bir dönem parasızlıkla sınandım, şu anda parayla sınanıyorum.” diyerek hakkındaki iddiaları ekran görüntüleriyle reddetmeye çalışmıştı.

“Burada önemli olan husus, bu kazançların vergisinin ödenip ödenmediği. Bununla ilgili belgeleri, evrakları devlete sundum.” diyen Öztürk, şu ifadeleri kullanmıştı:
“Günde 6 tane, en az o da reklam teklifi geliyor. Bütün e-ticaret platformlarından kazançlarım belli. Son derece büyük bir utanç içinde bunları paylaşıyorum. Devlete 1 lira borcum yoktur. Varsa da cezasını öderiz.”
 
Tutumlu Bir Kadınım

Türkiye’deki malvarlığına el konulan Eylül Öztürk, ABD’de 10 dairesi olduğu haberleriyle gündeme gelmişti.

Yıllarca birikim yaparak bu evleri aldığını söyleyen Öztürk, “Ben tutumlu bir kadınım. Beni hırsız ilan ediyorlar. Hakkımı helal etmeyeceğim.” demişti.

Haberlere konu olan evlerin her birinin 125 bin dolar olduğunu söyleyen Öztürk, “Keşke hepsini biriktirip 1 tane büyük ev alsaydım. O zaman bu kadar konuşulmazdı. 10 tane deyince millet bir şey var zannediyor. Amerika’da 100 bin dolara ev alabiliyorsun. İstanbul’da mümkün değil. Anlamıyorlar bunu maalesef.” açıklamasını yapmıştı.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Benzer Haberler

Kategorideki Diğer Haberler