Fulya Öztürk Konyalı Gençlerle Buluştu

Genç MÜSİAD Konya tarafından düzenlenen Young Business Academy devam ediyor. İlk günün konuklarından olan Gazeteci Fulya Öztürk, Konyalılardan büyük ilgi gördü...
Fulya Öztürk Konyalı Gençlerle Buluştu
Kayıt Tarihi: 23.12.2023 20:07 - Son Güncelleme: 07.05.2024 22:14
YAZI
A

Genç MÜSİAD Konya tarafından düzenlenen Young Business Academy!de bugün Fulya Öztürk te gençlerle buluştu. Öztürk tecrübelerini paylaşırken, gençler de pür dikkat dinledi.



Gazetecilik mesleğine girişini anlatan Fulya Öztürk, “Bu mesleğe dair içimde hep azim vardı. Hiç torpilim yok. Tanıdığım bile yoktu. Sadece çalışarak bir yere gelinebilirin örneklerinden biriyim. Hala bir tane bile torpilim yok. Bütün kademelerde çalıştım. Bazı şeyler tam da bitti dendiği anda başlıyor. Kendimizle yüzleşmek, neyi yapabildiğimizi düşünmek gerekiyor. Kendine karşı acımasız olacaksın ki kendinle yüzleşebilesin. İyi ki yüzleşmişim, çabalamışım. Bedelini ödemediğimiz hiçbir şey baki kalmaz.” şeklinde konuştu.




Beni Çoğu Kişi Deprem İle Tanıdı

Deprem zamanında yaşanan zorlukları anlatan Öztürk, “Samimi davrandığım için sizden de güzel bir geri dönüş oldu. Beni kabul ettiniz. Beni çoğu insan deprem zamanında tanıdı. Hepimiz tek yürek olduk. Konya’da, Genç MÜSİAD’da ordaydı. Bütün Türkiye CNN Türk’ün yayınlarına kitlendi. Ben o insanların sesini duyurmak, sahada olmak dünyaya gelme sebebim. Orada çok sıkıntı çektim, sesimi kaybettim. İnsanların sesini duyuramayacağım için çok üzüldüm. 30-40 kutu pastil bitirdim. Serumlar aldım. Henüz bir-iki ay önce düzeldi.” diye aktardı.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler