Genç Zekalar Yarışmasında Ödüller Verildi

Konya İzzet Bezirci İlkokulu,Özel Gençlik İlkokulu ve Cahit Zarifoğlu ilkokulu birlikte ‘’Genç Zekalar Yarışıyor, yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.
Genç Zekalar Yarışmasında Ödüller Verildi
Kayıt Tarihi: 15.04.2017 20:52 - Son Güncelleme: 27.04.2024 11:14
YAZI
A
 Çocukların çabuk karar verme, strateji geliştirme,mantık yürütme,ileriyi görme,sabır gösterebilme,eğlenerek öğrenme, üretkenlik gibi alanlarda kendilerini geliştirebilmelerine imkan sağlayan akıl ve zeka oyunları alanında düzenlenen yarışma ilkokul 2.,3. Ve 4. Sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşmişti.



Yarışmanın ödül törenine dereceye giren öğrencilere plaket ve hediyelerini Konya İl Milli Eğitim Müdürü; Mukadder Gürsoy, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar ve Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Büyükmanav verdi.



Törene ayrıca ödül kazanan öğrencilerin okullarının yöneticileri, öğretmenleri ve aileleri katıldı.



Katılımın yoğun olduğu ve özellikle öğrenciler tarafından büyük ilgi gören ‘Genç Zekâlar Yarışıyor’ yarışması hakkında İzzet Bezirci İlkokulu Müdürü Hüseyin Şenol Doğru; “Bu yarışmalar çocuklarımız için çok faydalı. Biz de farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz. Bu yarışmanın ilerleyen zamanlar için daha çok duyulmasını ve daha kapsamlı olmasını istiyoruz ve bu yönde çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Bu oyunlar çocukların stratejik, analitik düşünme, problem çözebilme, şekil parça ilişkisini görebilme gibi özelliklerini geliştiriyor.Ayrıca yarışmada dereceye giren öğrencilerimize,velilerimize ve öğrencilerimizi yarışmaya hazırlayan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.



Dereceye giren öğrencilerin ailesi ve öğretmenleri de heyecanlıydı. Öğrencilerin öğretmenleri, öğrencilerinin başarılarıyla gurur duyduklarını belirttiler.



Ödüllerin takdiminin ardından program hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.



ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler