İspanya'da "İsrail İle İlişkilere ve Silah Ticaretine Son" Yürüyüşü

İspanya'da 100'den fazla il ve ilçede, yüz binlerce kişi İsrail ile silah ticaretinin yasaklanması ve Filistin'e destek için yürüdü.
İspanya'da "İsrail İle İlişkilere ve Silah Ticaretine Son" Yürüyüşü
Kayıt Tarihi: 25.02.2024 23:06 - Son Güncelleme: 27.04.2024 10:27
YAZI
A

'Filistin'de soykırımı durduralım. İsrail ile ilişkilere ve silah ticaretine son' başlığı altında İspanya genelinde, 100'den fazla kent ve ilçede gösteriler düzenlendi.



Başkent Madrid'de bir kez daha yoğun katılımla düzenlenen yürüyüşte, 'İsrail'e boykot', 'Katil Netanyahu', 'Soykırımı durdurun', 'Özgür Filistin' sloganları atılarak, uluslararası topluma ateşkes için 'İsrail'e baskı' çağrısı yapıldı.



İspanya'da İsrail'e silah ambargosu getirilmesi talebiyle yapılan Filistin'e destek gösterileri başkent Madrid dışında Barselona, Coruna, Almeria, Avila Cadiz, Burgos, Kurtuba, San Sebastian, Tenerife, Malaga, Girona, Tarragona, Murcia, Palencia gibi 100'den fazla il ve ilçede organize edildi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler