İsrail'den Savaşı Kaybettik İtirafı

İsrail Eski Genelkurmay Başkanı Halutz, İsrail'in Hamas'a karşı savaşı kaybettiğini belirterek, "Zafere ulaşmanın tek yolunun" Netenyahu'nun görevden ayrılmasıyla mümkün olacağını savundu. Öte yandan Gazze'de bilanço her geçen gün biraz daha ağırlaşıyor.
İsrail'den Savaşı Kaybettik İtirafı
Kayıt Tarihi: 26.12.2023 16:22 - Son Güncelleme: 01.05.2024 18:22
YAZI
A

 Halutz, İsrail'in Kanal 14 televizyonuna verdiği röportajda Gazze'ye yönelik saldırılar hakkında konuştu.

İsrail'in Hamas'a karşı savaşı kaybettiğini vurgulayan Halutz, "zafere ulaşmanın tek yolunun" Netanyahu'nun görevden ayrılmasıyla mümkün olacağını belirtti.

Gazze'de Bilanço Ağırlaşıyor

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı, İsrail'in 7 Ekim'den bu yana sürdürdüğü saldırılarda ölen Filistinlilerin sayısının son 24 saatte 241 artarak 20 bin 915'e çıktığını duyurdu.

Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, uluslararası kuruluşlara binlerce yaralı ve hastanın ihtiyacı için Şifa Hastanesi'nin yeniden faaliyete geçirilmesi adına yakıt ve tıbbi yardımın ulaştırılması için acil müdahale çağrısını yineledi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler