İstanbul'da Gerilim Filmi Gibi Maç!

Ligde kalma mücadelesinde bir türlü ateş hattından uzaklaşamayan Konyaspor, kendisi gibi düşme stresi yaşayan F. Karagümrük'e konuk olacak. İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak maç saat 20.30'da başlayacak.
İstanbul'da Gerilim Filmi Gibi Maç!
Kayıt Tarihi: 15.03.2024 00:00 - Son Güncelleme: 25.04.2024 09:16
YAZI
A

Ligde kalma mücadelesinde bir türlü ateş hattından uzaklaşamayan Konyaspor, kendisi gibi düşme stresi yaşayan F. Karagümrük'e konuk olacak. İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak maç saat 20.30'da başlayacak. Mücadeleyi hakem Bahattin Şimşek yönetecek.

Karşılaşma önce Anadolu kartalı 32 puanla 14. sırada yer alırken, ev sahibi ekip 29 puanla 18. sırada yer alıyor. Konyaspor, her iki takım için de hayati önem taşıyan mücadeleden galibiyetle ayrılarak hem ateş hattından uzaklaşmak hem de rakibini o bölgede tutmak istiyor.

Tümosan Konyaspor bu maçtan galibiyetle ayrıldığı takdirde kümede kalma adına rakibine karşı büyük avantaj yakalamış olacak

Anadolu Kartalında Deplasman Sıkıntısı

Bu sezon deplasman performansı iç açıcı olmayan Konyaspor, dış sahada sadece 2 kez kazanabildi. Yeşil beyazlılar, deplasmanda rakipleri ile 7 kez berabere kaldı, 6 kez de mağlup oldu.

Bunun yanında F. Karagümrük ise, topladığı 29 puanın 23'ünü sahasında elde etti. İç saha performansı ile öne çıkan İstanbul ekibi, bu avantajını Konyaspor karşısında da sürdürmek isteyecek.

İki Takımın Eksikleri

Konyaspor'da sakatlıkları bulunan Yasir Subaşı, Muhammet Demir ve Adil Demirbağ bu maçta forma giyemeyecek. Yeşil beyazlılarda S. Cikalleshi ve V. Ethemi de sarı kart sınırında bulunuyor.

F. Karagümrük'te ise kırmızı kart cezalısı Federico Ceccherini takımını yalnız bırakacak.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler