Karapınar'da Cinsel Saldırı Suçlusu Yakalandı!

Konya’nın Karapınar ilçesinde çeşitli suçlardan aranan ve hakkında 25 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 kişi saklandığı evde yakalandı.
Karapınar'da Cinsel Saldırı Suçlusu Yakalandı!
Kayıt Tarihi: 25.01.2024 22:05 - Son Güncelleme: 28.04.2024 06:29
YAZI
A
Konya'nın Karapınar ilçesinde çeşitli suçlardan aranan ve hakkında 25 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 kişi saklandığı evde yakalandı.

Karapınar İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, çocuğun cinsel istismarı, nitelikli cinsel saldırı, özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek suçlarından 3 ayrı suçtan aranma kaydı bulunan ve hakkında ise 14 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan 30 yaşındaki H.E.'nin Ereğli ilçesi Akören Mahallesindeki evinde olduğunu belirledi.

Harekete geçen jandarma ekipleri, aranan şahsı evinin bahçesinde kamyona pancar yüklemeye çalışırken yakaladı. Jandarma karakolundaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.E., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler