Karapınar'da Oylar Çalındı İddiası! AK Parti Cephesinden Açıklama

Konya'nın Karapınar ilçesinde CHP, 31 Mart seçim sonuçlarına itiraz etti. CHP tarafından yapılan itiraz İlçe Seçim Kurulu tarafından reddedildi. İlçede tartışmalar bitmezken AK Parti cephesinden açıklama geldi.
Karapınar'da Oylar Çalındı İddiası! AK Parti Cephesinden Açıklama
Kayıt Tarihi: 04.04.2024 20:08 - Son Güncelleme: 28.04.2024 20:04
YAZI
A

Konya'nın Karapınar ilçesinde oyların yüzde 44'ünü alarak seçimi kazan AK Partili İbrahim Önal'dan açıklama geldi.

Muhalefet partisinin henüz sandıkların %5'i açılmışken ve oy sayma işlemi devam ederken kazandık algısı yaratarak kutlamalara başladığını belirten Önal, CHP adayı Gönül Karabacak'ın asılsız ve somut karşılığı olmayan iddia, iftira ve söylemlerde bulunduğunu söyledi.

Önal, "Asılsız iddialarla toplum huzurunu tehdit eden, kargaşa çıkarmaya çalışan, görevini fedakarca, hakkıyla yapan insanlara hırsız gibi ithamlarda bulunan muhalefet adayını esefle kınıyor, kamuoyunun vicdanına havale ediyorum." dedi.

"Tamamı Asılsız İddialar Reddedildi"

"Seçimin iptal edildiği, oylarda azalma olduğu veya oyların tekrar sayıldığı gibi gerçeği yansıtmayan iddialarda bulunulmaktadır. Söz konusu bu ve bunun gibi iddiaların tamamı asılsızdır." diyen Önal, "İlçe Seçim Kurulu 03.04.2024 Çarşamba günü toplanarak yapılan itirazlara ilişkin kararını vermiştir. CHP tarafından İlçe Seçim Kurulu'na yapılan itirazlar tüm siyasi parti temsilcilerinin bulunduğu İlçe Seçim Kurulu tarafından reddedilmiştir." dedi.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler