Konya'da Kavga Kanlı Bitti:1 Ölü 2 Yaralı

Konya’nın Akşehir ilçesinde iki grup arasında çıkan kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.
Konya'da Kavga Kanlı Bitti:1 Ölü 2 Yaralı
Kayıt Tarihi: 26.12.2015 15:06 - Son Güncelleme: 26.04.2024 05:17
YAZI
A
 Akşehir Mahrukatçılar Sitesi altında bulunan bir birahanede iki grup arasında belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı. Kavga sonrası ayrılan iki grup daha sonra araçlarla birbirlerini takip etti. Altuntaş Mahallesi yakınlarında araçlarından inen iki grup arasındaki kavga daha da büyüyerek anayolda devam etti.

Kavgada bir kişinin tüfekle ateş etmesiyle Bekir Adakçı (22) olay yerinde hayatını kaybederken, diğer grupta bulunan Fahri A. (45) ve Mehmet K. (39) aldıkları bıçak ve sopa darbeleriyle ağır yaralandı. Olay sonrası 42 RR 321 plakalı araçlarıyla Ilgın ilçesine kaçan Ferhat C. (22), Osman G. (40), Veli U. (36), Mustafa U. (28) Jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınırken diğer gruptaki HASAN E. (37), Hakan Y. (38) olay yerinde gözaltına alındı.
Olayda ağır yaralanan Fahri A. (45) ve Mehmet K. (39) Akşehir Devlet Hastanesi’ndeki ilk tedavilerinin ardından durumlarının ağır olması nedeniyle Meram Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Olay yerinde Jandarma ekipleri tarafından tüfek, bıçak ve sopalar bulunurken hayatını kaybeden Bekir Adakçı’nın cansız bedeni incelemelerin ardından otopsi yapılması için Akşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler