Konya'da Kurulan Hatıra Köşelerine Büyük İlgi

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Konya'da oynanan Letonya, Hollanda ve İzlanda milli maçları öncesinde şehrin farklı noktalarında oluşturduğu hatıra köşesi, yerli ve yabancı ziyaretçilerden ilgi gördü.
Konya'da Kurulan Hatıra Köşelerine Büyük İlgi
Kayıt Tarihi: 15.10.2015 10:14 - Son Güncelleme: 07.05.2024 17:02
YAZI
A
 Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve dünyanın en iyi stadyumları yarışmasında ilk 5’te yer alan Konya Büyükşehir Torku Arena tarihi bir zafere daha imza attı.

EURO 2016 Elemeleri A Grubu'nda Milli Takımımızın iç sahada oynadığı Letonya, Hollanda ve İzlanda maçlarına ev sahipliği yapan Konya Büyükşehir Torku Arena, ulusal ve uluslararası düzeyde takdir gördü. Yerli ve yabancı misafirlere Türk misafirperverliğinin en üst düzeyde gösterildiği organizasyonlar dahilinde Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Mevlana Meydanı, Kültürpark ve Stadyum önünde Letonya, Hollanda ve İzlanda milli maçlarından önce A Milli Futbol takımımızın görselinin bulunduğu Hatıra Köşesi oluşturuldu.


Yerli ve yabancı misafirler tarafından büyük ilgi gören hatıra köşesinde binlerce insan A Milli Futbol takımımızın büyük zaferinden önce hatıra fotoğrafları çektirdi. Çekilen fotoğraflar sosyal medyada on binlerce kişi tarafından beğenildi.


Fransa’da gerçekleştirilecek EURO 2016'ya en iyi üçüncü takım olarak doğrudan katılım hakkını kazanan A Milli Futbol takımımıza Konya Büyükşehir Belediyesi olarak başarılar diliyoruz.

ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler