Konya'da Yeni Başkan Makam Odası Kapısını Söktürdü

31 Mart seçimlerinin ardından mazbata alan başkanlar görevlerine başlarken, Konya'nın Bozkır ilçesinde başkanlığı AK Parti'den alan BBP adayı Nazif Karabulut, yaptığı ilk icraatlarla günün en çok konuşulan ismi oldu.
Konya'da Yeni Başkan Makam Odası Kapısını Söktürdü
Kayıt Tarihi: 09.04.2024 03:04 - Son Güncelleme: 29.04.2024 03:06
YAZI
A

Seçim sürecinde AK Parti'den belediye başkan adayı olan ancak aday gösterilmediği için Büyük Birlik Partisi'nden adaylığını koyan Nazif Karabulut, seçimde ipi göğüslemeyi başarmıştı.

Makam Kapısını Söktürdü

Mazbatasını alarak göreve başlayan Bozkır'ın yeni Belediye Başkanı Karabulut, ilk iş olarak yönetimde şeffaflık ve katılımcılığa vurgu yaparak, makam odasının kapılarını söktürdü.

Karabulut, "Benim gönül kapım tüm hemşehrilerime sonuna kadar açık" dedi.



Kiralık Makam Aracını İade Etti

Göreve başladığı gün seçmenlerinin de yalnız bırakmadığı Karabulut, önceki dönem belediye yönetimi tarafından ayda 50 Bin TL ile kiralanan makam aracını iade ettiğini de duyurdu.

Karabulut belediye mührünü alarak, seçim sürecinde verdiği vaatleri yineledi ve önümüzdeki 5 yıl boyunca Bozkır için çalışma sözü verdi.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun Fotoğrafı Asıldı

Törenin bir diğer önemli anı, Büyük Birlik Partisi'nin rahmetli lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun fotoğrafının başkanlık odasına asılması oldu.

Karabulut, göğsündeki rozeti de çıkararak, tüm Bozkırlıların belediye başkanı olduğunu ifade etti.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler