Konya'daki Esnaf Oda Başkanlarından Yürüyüş

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB), birliğe bağlı oda başkan ve yöneticileri, ellerinde Türk bayraklarıyla Mevlana alanına demokrasi yürüyüşü yaptı.
Konya'daki Esnaf Oda Başkanlarından Yürüyüş
Kayıt Tarihi: 20.07.2016 11:35 - Son Güncelleme: 07.05.2024 20:27
YAZI
A
KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan’ın öncülüğünde organize edilen demokrasi yürüyüşü, Esnaf Sarayı önünde başladı ve Mevlana alanında sona erdi.

Ellerinde Türk bayrakları ve ay yıldızlı tişörtleriyle demokrasi yürüyüşü yapan KONESOB üyesi başkanlara, Konyalı Vatandaşlar da büyük destek verdi. Yürüyüş sırasında KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, oda başkanları ve yöneticilerin, "Esnaflar Elele En Büyük Türkiye, Ya Allah Bismillah Allahuekber" ve "Dik Dur Eğilme, Konya ESOB Seninle" şeklinde sloganlar atarak Cumhurbaşkanı ve Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’a destek verdiği gözlendi.

Yürüyüşün sonunda Mevlana Meydanına gelen KONESOB üyesi başkanlar, burada da Meram Belediye Başkanı Fatma Toru ile görüşerek günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Toru, KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan ve oda başkanlarına desteklerinden dolayı teşekkür etti.
KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan da, esnaf teşkilatlarının ve esnafların demokrasi nöbetinin devam edeceğini ifade ederek, duyarlılıklarından dolayı KONESOB üyeleri ve vatandaşlara teşekkür etti.

ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler