Konya'daki Yıldırım Uyan Cinayetinin Altından Vahşet Çıktı

Güneysınır İlçesindeki Yıldırım Uyan cinayetinin detayları dehşete düşürdü. Uyan, Ali Osman Kurt tarafından kaçırıldı, 4 saat işkenceye maruz bırakıldı. Vücudundaki bütün kemikleri kırılan Uyan yaşamını yitirince, Kurt cesedi yakmaya çalıştı.
Konya'daki Yıldırım Uyan Cinayetinin Altından Vahşet Çıktı
Kayıt Tarihi: 05.02.2024 16:24 - Son Güncelleme: 27.04.2024 10:15
YAZI
A

Konya'nın Güneysınır ilçesinde yaşayan ve çay ocağı işletmeciliği yapan Ali Osman Kurt ile meslektaşı Yıldırım Uyan, 17 Ocak günü iş meselesi nedeniyle tartışıp, kavga etti.

Uyan, kavgada sert bir cisimle Kurt’un başına vurarak yaraladı. Taraflar bu olay üzerine birbirinden şikayetçi oldu.

Ali Osman Kurt, 1 Şubat günü ise otomobiliyle cadde kenarında yürüyen Yıldırım Uyan'a çarptı.



Kurt, yola savrulan Uyan'ı sopayla dövüp, el ve ayaklarını bağlayarak otomobiline alarak dağlık araziye götürdü. Öldüğünü anlayınca da Uyan'ın cesedini gömdü.

Vahşet Babanın İhbarıyla Ortaya Çıktı

Yıldırım Uyan'ın babası Ali Uyan, 3 Şubat günü, polis merkezine giderek oğlundan 2 gündür haber alamadıklarını söyledi. Bunun üzerine Uyan'ın çevresindekilerin ifadesine başvuran polis, Uyan'n en son Bozkır Caddesi'nde görüldüğünü belirledi.

Caddedeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, Ali Osman Kurt'un otomobiliyle Uyan'a çarpıp, dövdüğünü tespit etti.

İşkenceyi İtiraf Etti

Kurt, ifadesinde Uyan'ın geçmişten kaynaklanan husumetten dolayı dövdüğünü belirterek, "Takip ederek arabamla çarptım. Ellerini kollarını bağlayarak arabaya bindirdim. Kendime ait ahıra bağladım. Orada yaklaşık 4 saat dövdüm." dedi.



Cesedi Yakmak İstedi

Cesedi yakmak istediğini de itiraf eden Kurt, "Orada ölünce benzin alıp dağa götürdüm. İlçeye yaklaşık 10 kilometre uzakta bir yerde yakmaya çalıştım, ancak olmadı. Daha sonra onu orada bırakıp evden kazma ve kürek alıp tekrar bölgeye geldim. Yakmaya çalıştığım yerin 800 metre ilerisinde bir çukur kazarak gömdüm. Otomobilimin içerisindeki koltuktaki kumaşları ise yoğun kan olduğu için kendim kestim." dedi.

Kurt, itiraflarının ardından Uyan'ın cesedini gömdüğü yeri polise gösterirken, otopsi raporunda Uyan'ın vücudunun bütün kemiklerinin kırık olduğu ifade edildi.

Raporda, Uyan'ın vücudunun çeşitli bölgelerinde yanıklar olduğu da vurgulandı.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler