Konya'nın Başarılı Kaymakamı Ziyaretlerini Sürdürüyor

Konya’nın Seydişehir İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel, köy ve belde buluşmalarına Karacaören, Saraycık, Bükçe, Kozlu, Ufacık, Tepecik, Tol ve Oğlakçı Köyleri ile Çavuş Beldesi ile devam etti.
Konya'nın Başarılı Kaymakamı Ziyaretlerini Sürdürüyor
Kayıt Tarihi: 05.12.2012 08:46 - Son Güncelleme: 12.04.2024 12:25
YAZI
A
 Kaymakam Tuncay Sonel’e ziyaretinde Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Oyanık, Stajer Kaymakam Mahmut Şener, Milli Eğitim Müdürü Necip Şan, Müftü Sıtkı Beydilli, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Ayşegül Candan Harmankaya, İlçe Tarım Müdürü Hüseyin Ünlütürk, Özel İdare Müdür Vekili Sami KÖMÜRCÜ, Vakıf Müdürü Musa Toklu, Halk Eğitim Müdürü Hüseyin Yıldız, Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya ve vakıf personeli eşlik etti.



Bu ziyaretlerde de önceki ziyaretlerde olduğu gibi köy ve belde de bulunan yetim, öksüz ve engelli aileleri, yaşlılar ile belde halkın ziyaret edildiğini ifade eden Kaymakam Sonel, haftanın bir gününü köy ve belde ziyaretlerine ayırmaya devam edeceklerini ifade etti.



Ziyaretler sırasında herkesin sorunlarını dinleyen ve çözüm üretmek için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını dile getiren Kaymakam Sonel, köylerin ve beldelerin unutulan yerler olmaktan çıkarılıp, sorunları dinlenen ve sorunları imkanlar çerçevesinde çözülen yerler olacağını kaydetti.


ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler