Konyaspor Başkanı Radyospor'a Konuştu. Transfer...

Tümosan Konyaspo Başkanı Ömer Korkmaz, Radyospor’a transfer süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Konyaspor Başkanı Radyospor'a Konuştu. Transfer...
Kayıt Tarihi: 05.01.2024 17:27 - Son Güncelleme: 29.04.2024 07:47
YAZI
A

Tümosan Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Radyospor'dan Salim Manav'a transfer süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Umut Nayir ve Umut Bozok

Forvet arayışlarına değinen Korkmaz, "Bizim ihtiyacımız olan bölgeler belli. Tüm bölgelere nasıl bir oyuncu istediğimize bakıyoruz. Hücum bölümünde sıkıntı yaşayan bir görüntü verdik kamuoyuna. O bölgede bir sıkıntımız görünüyor. Umut Nayir ve Umut Bozok'u takımımızda görmek isteriz ama resmi bir durum yok. Resmiyet kazanmadan herhangi bir açıklama yapmak istemiyorum. Alternatiflerimizi de sıkı tutmak zorundayız. Çünkü bulunduğumuz puan sıralaması Konyaspor'un alışkın olduğu bir puan durumu değil" ifadelerini kullandı.

Calvo'nun Sözleşmesi

Takımdan ayrılacağı iddia edilen stoper Francisco Calvo'nun durumunu açıklayan Konyaspor Başkanı, "Francisco Calvo'nun sözleşmesinde böyle bir madde vardı kendisiyle de görüşüyoruz. Şu an bir sıkıntı yok. Fenerbahçe maçında eğer sakatlığı yoksa kadroda olacak. Özel durumları var Calvo'nun, anlattı bize ve anlayışla karşıladık. Şehirde, antrenman tesislerinde mutlu olan oyuncu grubu ile devam etmek istiyoruz. Kim kalmak isterse onlarla devam etmeyi istiyoruz. Mutlu olursa eğer kalmasını isteriz" ifadelerini kullandı.

Kourbelis'e Bir İlgimiz Yok

Trabzonspor'dan Yunan orta saha oyuncusu Kourbelis ile ilgilendikleri iddiaları üzerine ise Korkmaz, "Kourbelis'e bir teklifte bulunmadık. Bruno Paz ve Sokol Cikaleshi ile ilgili bir ayrılma planımız yok. Teklif de gelmedi kendilerine. İki tarafın da menfaatleri doğrultusunda kal diye ısrar etmeyiz oyunculara" dedi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler