Konyaspor Başkanından Açıklamalar

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz bir TV kanalına transfer politikası, kulübün mali durumu gibi konularda açıklamalarda bulundu. Merk edilen konuların detaylarını paylaştı.
Konyaspor Başkanından Açıklamalar
Kayıt Tarihi: 02.01.2024 00:45 - Son Güncelleme: 07.05.2024 22:09
YAZI
A

Konyaspor Başkanı Korkmaz’ın açıklamalarından öne çıkanlar şunlar:

"Kulübü enkaz olarak adlandırmak istemiyoruz ama şartları görerek bilerek bu göreve geldik. Zorluğun farkındayız. Sahipsiz bırakacak halimiz yok. Enkaz diyoruz ama çıkış noktamız da belli. Destek çok önemli. 40 bin taraftarımız bizi ayağa kaldıracak. Konyaspor camiasında hiç kimsenin birbiriyle küs olmasını istemiyorum. Birlik ve istikrar çok önemli."

Tasarruf Yapacağız

"Futbolcularımızın belirli ödemelerini gerçekleştirdik. Bununla birlikte artık futbolcularımızdan da beklenti içerisindeyiz. Kulüp olarak ta gereksiz olan her türlü harcamadan kaçınacağız ve tasarruf edeceğiz. En büyük tasarruf "sportif" kısımda olacak. Yani; yanlış transfer yapmayacağız. Doğru hamleleri yapmak istiyoruz."



Tribünlere Gitmeme Alışkanlığı Başladı

"Pandemiden sonra tribünlere gitmeme alışkanlığı başladı. Ben eski rakamlara baktım. Ahmet Çalık vefat ettiği dönemde bilet 6 liraya düşmüş, yine kimse gelmemiş. Burada bilet fiyatlarının seyircinin gelmemesiyle ilgili olduğunu düşünmüyorum. Taraftarımız desteğini lütfen hissettirsin."

Passolig Zarar Veriyor

"Havuzdan en büyük payı alanlar "3 Büyükler" ve Trabzonspor. Buna karşı bir isyan var, giderilmiyor. Herkes hakkını arıyor. Bugün Passolig bize zarar."

Gerekirse 2 Santrafor Alacağız

"Lig’i bilen takımın ihtiyaçlarına cevap verecek oyuncuları takıma katmak istiyoruz. En önemlisi "Gençlik aşısı" ve "Millileşme." Kulübün uzun vadede kurtuluşu bu husustur. Bugün ihtiyacımız olanın ne olduğunun farkındayız. Gerekirse risk alacağız, bonservis bedeli ödeyeceğiz. Gerçekten dokunuş yapacak oyuncuları alacağız. Santraforlarımız çok beğenilmiyor, biz de görüyoruz. 1 değil gerekirse 2 santrafor alacağız.

Transfer

Bizi yeniden ayaklandıracak olan ne varsa yapacağız. Yanlış anlaşılmasın. Takımı sil baştan yapacak halimiz de yok. Transfer sezonu başladığında en azından santraforumuzu kadromuzda istiyoruz. Eğer maddi durumlarımız el verirse minimum 4 tane oyuncu alacağız."


 
Calvo Konusu

"Francisco Calvo konusunda burada kalması yönünde yeni bir teklif, yeni bir rakam sunuyoruz. Değerli olduğunu yeteri kadar anlattık. Onunla konuştum, sportif direktörümüz 2 defa konuştu. 2. Başkanımıza kadar herkes konuştu. Burada kalmayı sürekli paraya bağlayarak konuşursan bu şehirde kalmak istemediğini anlarız. Başka kulüplerin verdiği paradan aşağı teklif etmiyoruz. İstanbul’da yaşamak istiyor olabilir. Camianın Calvo’ya karşı bir sempatisi var ama lütfen Konyaspor armasını bireysel oyuncular üzerinden tutmayalım. Biz Calvo üzerinden kulübü, yönetimi yıpratacakmış gibi davranmayalım. Yarın menajerini davet ettim tekrar bir daha toplanacağız. Ben de istiyorum bu çocuk burayı severek kalsın. Kimin gidip gitmeyeceği konusu ise transfer sezonunda netleşecek."


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler