Konyaspor Taraftarı Uzun Süre Sonra İlk Üçte!

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında gerçekleşen maçların seyirci istatistikleri açıklandı. Konyaspor, uzun süre sonra en fazla taraftara oynayan takımlar arasında yer aldı.
Konyaspor Taraftarı Uzun Süre Sonra İlk Üçte!
Kayıt Tarihi: 05.04.2024 22:24 - Son Güncelleme: 28.04.2024 09:24
YAZI
A

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında gerçekleşen maçların seyirci istatistikleri açıklandı. Passolig kayıtlarına göre, TÜMOSAN Konyaspor ile Trabzonspor arasında oynanan maçı 14 bin 787 futbol sever stadyumda canlı olarak izledi. Bu müsabaka, haftanın en çok ilgi çeken üçüncü karşılaşması oldu.

Konyaspor'un daha önce Ankaragücü ile evinde oynadığı maçta 18,905 seyirciye ulaşarak sezonun en yüksek katılımını sağladığı dikkate alındığında, Trabzonspor karşılaşmasının beklenen seyirci sayısını yakalayamadığı da görüldü.

Haftanın en çok izlenen maçı, 41 bin 220 seyircinin tribünleri doldurduğu Galatasaray-Hatayspor karşılaşması oldu. Bu maç, seyirci ilgisinin yoğunluğu açısından zirvede yer aldı. Fenerbahçe ile Adana Demirspor arasındaki mücadele ise 32 bin 293 seyirci ile ikinci sırada yer aldı.

Haftanın dikkat çeken bir diğer notu ise İstanbulspor ile Çaykur Rizespor arasında oynanan maça yalnızca 352 biletli seyircinin ilgi göstermesi oldu.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler