Konyaspor Taraftarıyla Buluşuyor! Rakip Trabzon

Tümosan Konyaspor, Süper Lig'in 31. haftasında Trabzonspor'u konuk ediyor. Yeşil beyazlılar, saat 20.30'da başlayacak mücadelede 25 gün sonra taraftarıyla buluşacak.
Konyaspor Taraftarıyla Buluşuyor! Rakip Trabzon
Kayıt Tarihi: 02.04.2024 23:57 - Son Güncelleme: 29.04.2024 13:19
YAZI
A

Trendyol Süper Lig'de lige verilen ara sona ererken, Tümosan Konyaspor 31. hafta maçında bu akşam Trabzonspor'u konuk ediyor. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak maçı Atilla Kaaroğlan yönetecek.

Sakat ve Cezalılar

Konyaspor'da sakatlıkları bulunan Metehan Mert, Muhammet Demir, Yasir Subaşı ve Filip Damjanovic'in forma giymesi beklenmiyor. Yeşil beyazlı ekipte cezalı oyuncu ise bulunmuyor.

Konuk Trabzonspor'da ise; Paul Onuachu ve Mehmet Aydın sakatlıkları, Enis Destan ise cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

Konyaspor'un 3 Puana İhtiyacı Var

Yeşil-beyazlı takım geride kalan 30 haftalık süreçte topladığı 33 puan ve averajla düşme hattının bir basamak üzerinde 16. sırada yer alırken, Karadeniz ekibi ise 49 puanla lig 3'üncüsü konumunda yer alıyor.

20 Binden Fazla Taraftar

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'ndaki son maçını 9 Mart Cumartesi günü ligin 29. haftasında Adana Demirspor ile oynayan Fahrudin Omerovic'in öğrencileri, 25 gün sonra taraftarıyla yeniden buluşacak.

Öte yandan şu ana kadar 19 bine yakın bilet satılırken, maç saatine kadar bu sayının 20 bini aşması bekleniyor.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler