Konyaspor Yönetiminden Transfer Yasağı Açıklaması

FIFA, 27 Şubat'tan itibaren geçerli olmak üzere TÜMOSAN Konyaspor'a 3 dönem transfer yasağı getirdi. Kulüp basın sözcüsü Yunus Derebağ, konuyla ilgili açıklama yaptı.
Konyaspor Yönetiminden Transfer Yasağı Açıklaması
Kayıt Tarihi: 06.03.2024 23:01 - Son Güncelleme: 27.04.2024 15:17
YAZI
A

FIFA, 27 Şubat'tan itibaren geçerli olmak üzere TÜMOSAN Konyaspor'a 3 dönem transfer yasağı verdi. Buna göre; yeşil-beyazlı kulüp 2024/2025 yaz ve kış transfer dönemi ve 2025/2026 sezonu yaz transfer döneminde de sorun yaşadığı oyunculara paralarını ödemediği takdirde transfer yapamayacak.Konu hakkında Konyaspor Kulübünden ilk açıklama geldi.

Kulüp Basın Sözcüsü Yunus Derebağ, "Bu ceza sportif bir ceza değil. Daha önceki dönemlerde oyuncuların FIFA'ya açtıkları davalar FIFA tarafından onandı ve bizim önümüze geldi. Bu olay abartılacak tarzda bir olay değil. 3 dönem denmesi de 3 dönem boyunca futbolcuların alacaklarını ödemediğimiz takdirde futbolcuların tekrar dava açabilecek olması. Biz en kısa sürede bahsi geçen ödemeleri yaparak transfer tahtamızı açacağız" dedi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler