Konyaspor'da İç Transfer Hareketliliği!

Konyaspor, ligde kalma mücadelesini sürdürürken, sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyuncularla ilgili girişimlere de şimdiden başladı.
Konyaspor'da İç Transfer Hareketliliği!
Kayıt Tarihi: 04.04.2024 05:20 - Son Güncelleme: 29.04.2024 13:41
YAZI
A

Konyaspor, ligde kalma mücadelesini sürdürürken iç transferde görüşmelere de şimdiden başladı.

Öncelikle Oğulcan Ülgün ile anlaşmaya varan yönetim, Uğurcan Yazğılı'nın sözleşmesini de uzatmak istiyor.

Her iki oyuncu ile de anlaşmaya yakın olan yönetim, Soner Dikmen'i de takımda tutmak istiyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan orta saha oyuncusu için de yeni bir sözleşme teklif edilecek.

Steven Nzonzi gibi önemli isimlerle de görüşmeler yapılacak. Nzonzi'nin performansından memnun olan yönetim, Fransız oyuncuyla 1 yıllık yeni bir sözleşme için masaya oturacak.

Yönetim, sözleşme görüşmelerinde oyuncuların sözleşme opsiyonları ve transfer ücretleri gibi detayları da göz önünde bulunduracak. Bu anlamda kadroda tutulmak istenen Valon Ethemi için şartların oldukça zorlayıcı olacağı belirtiliyor.

Yeşil beyazlılarda performansları tatmin etmeyen Yunus Mallı, Cebrail Karayel, Ahmet Oğuz, Kahraman Demirtaş, Muhammet Demir, Bruno Paz ve Alexandreu Cicaldau ile yolların ayrılması bekleniyor.

Teenage Hadebe ve Anderson Niangbo ile ilgili kararın ise sezon sonunda verileceği belirtiliyor.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler