Konyaspor'da Milli Oyuncular Geri Döndü!

Konyaspor milli ara sonrası konuk edeceği Trabzonspor maçının hazırlıklarını milli takımdan dönen oyuncularla sürdürdü. Yeşil beyazlılar çalışma sonrası izine ayrıldı.
Konyaspor'da Milli Oyuncular Geri Döndü!
Kayıt Tarihi: 29.03.2024 23:04 - Son Güncelleme: 26.04.2024 07:23
YAZI
A

Konyaspor Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Yeşil-beyazlı ekipte antrenmana milli takımlardan dönen Sokol Cikalleshi, Alexandru Cicaldau ve U19 milli takımın kalecisi Deniz Ertaş da katıldı.

Sakatlığı bulunan Muhammet Demir salonda çalışırken, Damjanovic de takımla birlikte belli bir bölümde çalışmalara katıldı.

Teknik Direktör Fahrudin Omerovic yönetiminde taktik ağırlıklı çalışan yeşil beyazlılar, antrenman sonrası ise yeniden izine ayrıldı.

Yeşil-beyazlı takım, Cumartesi gününü izinli geçirecek ve 31 Mart Pazar günü saat 17:00'da yapacağı antrenman ile hazırlıklarına devam edecek.

Tümosan Konyaspor'un Trabzonspor'u konuk edeceği karşılaşma 3 Nisan Çarşamba günü saat 20.30'da Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanacak.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler