Korkmaz: 1 Milyon Dolar Alacağımız Var!

Tümosan Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, katıldığı bir programda, transferden projelere kadar birçok başlıkta açıklamalar yaptı.
Korkmaz: 1 Milyon Dolar Alacağımız Var!
Kayıt Tarihi: 07.04.2024 01:37 - Son Güncelleme: 29.04.2024 23:46
YAZI
A

Tv42'de katıldığı programda konuşan Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Konyaspor konusunda şehirde gerekli hassasiyetin olmadığına dikkat çekti.

Korkmaz, "Camia olarak çok çabuk havaya da giriyoruz, çok çabuk dibe de vuruyoruz" ifadelerini kullandı.

Kulübe gelir sağlamak için taraftar token sürecine girebileceklerini belirten Korkmaz, düzgün bir bütçe ve düzgün bir yapılanma ile Konyaspor'un gelir-gider tablosunun örtüşebileceğini söyledi.

Altyapıya önem vereceklerinin altını çizen Korkmaz, bir çocuğumuzu ayda bir kez Kayacık Tesisleri'nde antrenmanlara çıkartmayı hedeflediklerini belirtti.

Alacaklar konusuna da değinen Başkan Korkmaz, "Abdülkerim Bardakcı'dan dolayı Galatasaray'dan az bir alacağımız daha var" derken, Konrad Michalak'tan kalan 1 milyon doları henüz alamadıklarını, bir yöneticiyi Suudi Arabistan'a göndereceklerini söyledi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler