Karapınar'da “Haydi Konuş Bakalım Münazara Yarışması” Tamamlandı

Karapınar Kültür Merkezi, Medeniyet Okulu Projesi kapsamında düzenlenen Liseler arası "Haydi Konuş Bakalım" Münazara yarışmasına ev sahipliği yaptı. Karapınar Osman Hulusi Ateş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri 1. oldu.
Karapınar'da “Haydi Konuş Bakalım Münazara Yarışması” Tamamlandı
Kayıt Tarihi: 03.01.2024 23:22 - Son Güncelleme: 25.04.2024 16:55
YAZI
A

Karapınar Kültür Merkezi, Medeniyet Okulu Projesi kapsamında düzenlenen Liseler arası “Haydi Konuş Bakalım” Münazara yarışmasına ev sahipliği yaptı. Karapınar Meke Anadolu Lisesi ve Osman Hulusi Ateş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin mücadelesi iise takdir topldı.

Yarışma kapsamında sahne alan öğrenciler, etkileyici ve akıcı konuşmalarıyla dikkat çekti.

Finalde ipi göğüsleyen Osman Hulusi Ateş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, ilçeyi ilde düzenlenecek olan müsabakalarda temsil etmeye hak kazandı.

Medeniyet Okulu Projesi’nin bir parçası olarak düzenlenen yarışmanın amacı, öğrencilerin konuşma ve ifade yeteneklerini geliştirmelerine katkıda bulunmak ve toplum önünde rahatça iletişim kurabilmelerini sağlamaktı.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler