Kuzey Irak'ta 6 Askerimiz Daha Şehit Düştü

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Kuzey Irak'ta teröristlerle çıkan çatışmada 6 askerin şehit olduğunu, 1 askerin yaralandığını duyurdu. Bakanlık'tan yapılan açıklamada 13 teröristin de etkisiz hale getirildiği ifade edildi.
Kuzey Irak'ta 6 Askerimiz Daha Şehit Düştü
Kayıt Tarihi: 23.12.2023 19:34 - Son Güncelleme: 28.04.2024 05:53
YAZI
A

Bakanlıktan yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 23 Aralık 2023 tarihinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 6 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Çatışmada ilk belirlemelere göre 13 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede temas devam etmektedir. Belirlenen hedeflere yönelik ani hava harekatları da icra edilmektedir."

Açıklamada, şehitlere Allah'tan rahmet, şehit aileleri, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türk milletine başsağlığı, yaralı askerlere acil şifa dileğinde bulunuldu.

Terörle mücadelenin yoğun olarak yürütüldüğü Kuzey Irak'tan dün de şehit haberleri gelmişti. Teröristler tarafından gerçekleştirilen saldırıda 6 asker şehit olmuş, 1 asker ise yaralanmıştı.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Benzer Haberler

Kategorideki Diğer Haberler