MEDAŞ'tan 2023 Değerlendirmesi! 4,2 Milyon TL'lik Yatırım

Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. (MEDAŞ) Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, şirketin faaliyetlerini değerlendirirken, Konyaspor ile olan sponsorluk sözleşmesi hakkında da açıklamalarda bulundu.
MEDAŞ'tan 2023 Değerlendirmesi! 4,2 Milyon TL'lik Yatırım
Kayıt Tarihi: 21.02.2024 15:21 - Son Güncelleme: 06.05.2024 06:24
YAZI
A

MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, MEDAŞ'ın 2023 yılı faaliyetlerini anlattı. Toplantıya Uçmazbaş'ın yanı sıra, Genel Müdür Yardımcısı Yeşim Iğnak Koçak ve MEDAŞ yöneticileri katıldı.

Karaman, Konya, Aksaray, Nevşehir, Niğde ve Kırşehir olarak 4 Milyon insanın hayatını ilgilendiren bir iş yapıyoruz diyen Uçmazbaş, "2023 yılında bakanlık anketi düzenlendi. Bu ankette müşteri memnuniyeti ve muhtarlık memnuniyet anketinde birinci olduk. Bu durum şevkimizi artırıyor." dedi.

2023 yılında 4.2 milyon TL yatırım yaptıklarını belirten Uçmazbaş, teknoloji yatırımlarını önemsediklerini ve ileriki zamanlara daha çok dijitalleşeceklerini söyledi.



Arıza Sayısında Düşüş

Amacımız tüketicilere kesintisiz ve sürekli enerji temin etmektir diyen Uçmazbaş, "Bu doğrultuda, arıza sayısını en aza indirerek vatandaşlarımızın güvenliğini ve konforu için çalışıyoruz. Sürdürülebilir bir enerji sağlama çabamızı destekleyen teknolojik yenilikler ve sürekli eğitimlerle, müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya kararlıyız." ifadelerini kullandı.

Şikayetlere Kısa Sürede Cevap Veriliyor

Çağrı Merkezi hizmetinde 1,5 milyon çağrıya kısa sürede cevap verdiklerine değinen Uçmazbaş, "Yıllık 1,5 milyon çağrıdan yüzde 96’sına 20 saniyenin altında cevap veriyoruz. Bunun yanında sorunun istenildiği gibi çözülüp çözülmediğiyle ilgili de şikayet sahibini arayarak geri bildirim alıyoruz. Önemli konuları ise işletme yöneticilerimize aktarıyor ve konuyla birebir ilgilenmelerini sağlıyoruz." dedi.

Konyaspor'a Sponsorluk Devam Edecek

Uçmazbaş, Konyaspor'a ve stadyuma sponsor olmaya devam edeceklerini belirterek, "Konyaspor'a sponsor olmaya devam edeceğiz. Maddi manevi desteğimiz sürecek. İnşallah önümüzdeki senelerde Medaş Büyükşehir Stadyumu'nda Şampiyonlar Ligi müziği dinlemek nasip olur." dedi.



ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler