Omerovic: Mutluyuz Diyemem

Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, Karagümrük maçının ardından konuştu. Boşnak teknik adam, "1 puan aldığımız için mutluyuz diyemem ama sonuçta 1 puan da değerli." dedi.
Omerovic: Mutluyuz Diyemem
Kayıt Tarihi: 16.03.2024 00:06 - Son Güncelleme: 25.04.2024 09:16
YAZI
A

Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, Karagümrük maçının ardından yaptığı açıklamada, ligde alınan her puanın altın değerinde olduğunu söyledi.

İki takımın da oynamaya çalıştığını belirten Omerovic, "İyi bir maç olduğunu düşünüyorum. İlk devre biz daha fazla topa sahip olduk, biraz daha domine ettik, golü de bulduk. Son dakikalarda yediğimiz gol bize çok pahalıya mal oldu. Son maçlarda daha fazla puan toplayabilirdik. Takımın ayakta kalması çok önemli. 2 aylık periyot içerisinde bunu gösterdik." dedi.

"Buradan 1 puan aldığımız için mutluyuz diyemem ama sonuçta 1 puan da değerli" diyen Omerovic, "İyi oynamak ya da kötü oynamak bazen önemli değil, önemli olan puan almak. Çünkü her puan altın değerinde. Kalan 8 maçımızda inanıyorum ki yeterli puanı alırız ve başarılı bir şekilde sezonu kapatırız diye düşünüyorum." diye konuştu.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler