Omerovic: Sahada Adalet İstiyorum!

Trabzonspor maçının ardından konuşan Konyaspor Teknik Direktörü Omerovic, sahada eşitlik, adalet istediğini söyledi.
Omerovic: Sahada Adalet İstiyorum!
Kayıt Tarihi: 03.04.2024 23:44 - Son Güncelleme: 29.04.2024 17:34
YAZI
A
Trabzonspor'a 3-1 mağlup olan Konyaspor'da Teknik Direktör Omerovic, maç sonu yaptığı açıklamada, sahada eşitlik, adalet istediğini söyledi.

Omerovic şu ifadeleri kullandı;

"Son 3 hafta futbolu kimse konuşmuyor. Ben 45 dakika mücadele ediyorum. Sahada rakibe saygı gösteriyorum. Herkese saygı gösteriyorum. Maalesef bu periyotta futbol ikinci planda. Seyircimize çok teşekkür ederim. Bizim yanımızda oldu. Bu şehir bazı şeyleri hak etmiyor.

Güzel goller vardı. Güzel mücadele vardı sahada ama öbür tarafta ben nasıl eşitlik istiyorum herkes için, aynı şekil sahada bir eşitlik, adalet istiyorum. Bugün sanki biraz futbol dışında bazı şeyler. Biz sadece futbola odaklanıyoruz. Sonuna kadar mücadele vermek isteyen bir grubuz ama son zamanlarda futbol ön planda değil. İki takım arasında çok güzel bir maç vardı ama eşitlik var mı onu bilemem. Belki de bazı şeyleri unuttum bu kadar zamanda."

İstifa sorusuna da cevap veren Omerovic, takıma ve kendisine güvendiğini belirttti.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler