Omerovic'ten Önemli Açıklamalar!

Konyaspor Süper Lig'in 29. haftasında oynanacak Adana Demirspor maçı hazırlıklarının sürdürüyor. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Omerovic, sezon sonunda Konyaspor'da kalıp kalmayacağına ilişkin soruya da cevap verdi.
Omerovic'ten Önemli Açıklamalar!
Kayıt Tarihi: 07.03.2024 19:31 - Son Güncelleme: 27.04.2024 15:52
YAZI
A

Konyaspor Süper Lig'in 29. haftasında oynanacak Adana Demirspor maçı hazırlıklarının sürdürüyor. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Omerovic, maça 3 puan için çıkacaklarını ifade etti.

Omerovic şunları söyledi:

"Pendik maçını kazanmamız çok önemliydi. İnanıyorum ki Adana Demirspor maçını da kazanırsak büyük bir adım daha atmış olacağız. Son haftalarda oyuncularımızın performansı, kazanma arzusu arttı. Seyircimizin desteğiyle Adana Demirspor maçını da kazanacağız ama bitti demeyeceğiz.

Niangbo Beşiktaş maçında sonuna kadar sahada kalıp güzel bir mücadele verdi. Kadro yaparken 21 kişi ve yerli-yabancı kuralları doğrultusunda çok zorlanıyoruz. Niyangbo'nun performansından memnunum.

Morena az süre alıyor ama önemli olan performans. Antrenman performansına göre değerlendiriyorum ama bu demek değil ki böyle devam edecek. Az süre alıyor ama yarın sahaya çıkabilir. Herkesin takıma katkı sağlaması gerekiyor.

Benim amacım mümkün olduğu kadar Konyaspor'a katkı sağlamak. Yönetime teşekkür ederim bana güvendiler. Kafamda ileriye dair bir şey yok. Ligde kalırsak hepimizin kafası rahat olur, mutlu oluruz. Sonrası kolay. Şu an en önemli şey Konya'yı, taraftarımızı mutlu etmek."

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler